Εύη Δρούτσα: Αν ήμουν η μαμά του Snik θα του έριχνα πέντε σφαλιάρες

|
THESTIVAL TEAM

Για τον Snik αλλά και για τη σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους μίλησε η Εύη Δρούτσα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Open.

Η στιχουργός ανέφερε πως ο γνωστός συνθέτης είναι ένας πολύ έντονος άνθρωπος, ενώ αποκάλυψε ότι έχει κλάψει πολύ εξαιτίας του. Όσον αφορά στους τράπερ τόνισε πως καλώς το ΕΣΡ τους κάλεσε για ακρόαση.

Σχετικά με τον Γιώργο Θεοφάνους, είπε: «Ο Θεοφάνους ήταν έντονος άνθρωπος. Έχω κλάψει πάρα πολύ εξαιτίας του, δεν έχω πάρει ποτέ μου μεγαλύτερη στενοχώρια. Όσα είπε η Νατάσα για το διαφημιστικό, ισχύουν, δεν λέει ποτέ ψέματα. Και βέβαια λέει ψέματα ο Γιώργος Θεοφάνους και δεν είναι η πρώτη φορά. Ο Θεοφάνους μου πήρε την ατάκα “κόκκινη γραμμή” που είχα γράψει για τον Καρρά και την έδωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ποια σάτιρα; Οι Ράδιο Αρβύλα δεν καταλαβαίνω τι λένε. Χειρότερους δεν τους έχω ξαναδεί ποτέ. Φέτος είναι σαν να με κοροϊδεύουν. Δεν είναι καλό που το ”Βινύλιο” πάει στο Μακεδονία TV, δεν το βλέπει όλος ο κόσμος το κανάλι αυτό. Δεν είναι σάτιρα το να κοροϊδεύεις κάποιον».

Τέλος, η Εύη Δρούτσα ανέφερε: «Καλά έκανε το ΕΣΡ και κάλεσε τους τράπερ για ακρόαση. Αυτοί κατέστρεψαν τα παιδιά. Αν ήμουν η μαμά του Snik, θα του έριχνα πέντε σφαλιάρες».

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.