Ερασμία Μάνου: Λένε τέρατα για τον άνδρα μου, ότι είναι Αλβανός κρατούμενος και τρομοκράτης

|
THESTIVAL TEAM

Για τον σύζυγό της, Βασίλη Δημάκη, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στη φυλακή, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, η Ερασμία Μάνου.

Η Ερασμία Μάνου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι: «Λένε τέρατα για τον άνδρα μου. Ότι είναι Αλβανός κρατούμενος ή τρομοκράτης. Αυτό δεν εκθέτει τη δική ου τη ζωή, αλλά αυτούς που το κάνουν γιατί είναι αδιάβαστοι. Τρέχαμε από πίσω με τον δικηγόρο, γιατί πρέπει να αποκατασταθεί η υπόληψή του».

Στις ίδιες δηλώσεις, η Ερασμία Μάνου ξεκαθάρισε πως ο σύζυγός της: «Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, έχει τελειώσει το Πανεπιστήμιο, Πολιτικές Επιστήμες και έχει τελειώσει σχεδόν η ποινή του.

Μου λείπει που δεν περνάω χρόνο μαζί του. Με νυφικά και τέτοια δεν θα με δείτε. Μέχρι το σύμφωνο είμαστε μια χαρά. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να επικυρώσουμε μια αγάπη, έναν έρωτα. Η πρόταση γάμου έγινε στα επισκεπτήρια στην φυλακή. Δεν γονάτισε, μου λέει “είσαι σύμφωνη;”, λέω “ναι”. Με δαχτυλίδια έγινε, ρύζια μου πέταξαν, όλα κανονικά».