Ελευθερία Ελευθερίου: Στη Μύκονο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο – Οι φωτογραφίες στην πισίνα

|
THESTIVAL TEAM

Η Ελευθερία Ελευθερίου περνάει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο.

Μαζί με την τραγουδίστρια βρίσκεται και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Οι δυο τους άλλωστε, συνδέονται με μια στενή φιλία, από όταν συμμετείχαν στο Survivor.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μοιράστηκε μάλιστα μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει μπροστά στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου μένει, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.

Σε μια από τις φωτογραφίες, φαίνεται να τραβάει selfie μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε μόνο: «Ελλάδα🤍».

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.