Ελένη Χατζίδου: Έτσι μου έγραψε το “Χειρότερα” ο Παντελής Παντελίδης

|
THESTIVAL TEAM

Στον τρόπο με τον οποίο έκανε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, δια χειρός Παντελή Παντελίδη, αναφέρθηκε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του “Breakfast@Star”, με αφορμή την ιστορία της Κατερίνας Στανίση γύρω από τη γέννηση του τραγουδιού «Μυστικέ μου έρωτα».

Ειδικότερα, όταν η Μαίρη Αργυριάδου ρώτησε την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του STAR αν της έχει τύχει κάτι αντίστοιχο, εκείνη απάντησε:

«Να δώσω φιλί και να μου γράψουν τραγούδι; Όχι. Ο Παντελής Παντελίδης όμως μου έγραψε το τραγούδι το Χειρότερα, επειδή εμπνεύστηκε από έναν χωρισμό μου. Του διηγήθηκα μια ιστορία χωρισμού και το γράψε».

«Εγώ δεν του είπα ότι έχω αυτά τα συναισθήματα, απλά του είπα πώς έγινε ο χωρισμός και πώς τον βρήκα με άλλη σχέση» εξηγεί στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου, με τον Ετεοκλή Παύλου να σχολιάζει με χιούμορ: «Εγώ δε νιώθω πολύ καλά… θα το αναλύσουμε τώρα αυτό;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.