Δημήτρης Ουγγαρέζος για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν κοντοστάθηκε ούτε για τη στιγμή μιας ανάσας

|
THESTIVAL TEAM

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε πριν από λίγες ώρες μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση στήριξης προς την καλή του φίλη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη συνάντησή τους, η οποία τον οδήγησε να υπενθυμίσει στους διαδικτυακούς του φίλους τον σημαντικό ρόλο που είχε η ηθοποιός στην ανάδειξη του κινήματος #MeToo στον χώρο του θεάτρου.

Συνοδεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία τους από κοινή τους εμφάνιση σε εκδήλωση, ο παρουσιαστής έγραψε τα εξής για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

“Η Πηνελόπη δεν το σκέφτηκε λεπτό, δε “μάσησε”, δε δείλιασε, δεν πρότεινε στον εαυτό της να μην ανακατεύεται. Η Πηνελόπη μίλησε, στήριξε, μπορεί και να “το πληρώνει” αλλά δεν κοντοστάθηκε ούτε για τη στιγμή μιας ανάσας”.

“Όσο για εκείνους; Ήλπιζαν σε αδυναμία πίσω απ’ το ήρεμο βλέμμα και τα “γελαστά” της μάτια. Μπα… Απλώς, δεν τους έκανε τη χάρη ούτε καν να τα ανοιγοκλείσει στην όψη τους”.

“Την είδα την περασμένη εβδομάδα στην 1η Πανελλήνια Ημερίδα Womenale στη Θεσσαλονίκη όπου και με το δικό της παράδειγμα μου θύμισε ότι παλεύει με όλες τις γυναίκες που όρθωσαν ανάστημα, όχι μόνο για την οικογένειά της, αλλά και για μένα. Μη στηρίζετε την Πηνελόπη να γίνετε η Πηνελόπη” καταλήγει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σ’ αυτό το νέο, διαδικτυακό, μοίρασμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.