Δήμητρα Κατσαφάδου για την παρ’ ολίγον απάτη: “Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια”

|
THESTIVAL TEAM

Στην εκπομπή “Live News” και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε σήμερα το απόγευμα, η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η γνωστή επιχειρηματίας περιέγραψε την απάτη θύμα της οποίας λίγο έλειψε να πέσουν η ίδια και οι συνεργάτες της, όταν μία γυναίκα της ζήτησε 40.000 ευρώ ως δωρεά για ένα υποτιθέμενο άρρωστο παιδί που έχρηζε άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

«Μου ζήτησε να δώσω 40.000 ευρώ και μου είπε ότι έχει μαζέψει 145 χιλιάδες. Έχω πέσει και στο παρελθόν θύμα απάτης. Ο τίτλος του mail της ήταν για να με παρακινήσει να βάλω άμεσα λεφτά. Ήμασταν έτοιμοι, όλη η εταιρεία, να τα δώσουμε», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών με ασθένειες. Στη συνέχεια, μου είπε πως τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου υπάρχουν παντού, ότι έχουν προβληθεί σε εκπομπές και μπορούμε να τα βρούμε και πως πολλά μεγάλα ειδησεογραφικά site το έχουν αναδείξει», συμπλήρωσε στην περιγραφή της η γνωστή επιχειρηματίας.

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν αφήνουν τα αληθινά περιστατικά να τα τρέξουμε», τόνισε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Μας πήρε τηλέφωνο και μίλησε μαζί της η επικεφαλής του τμήματος της εταιρείας. Ήταν και συγκινητική η κατάσταση. Ευτυχώς μας πήρε τηλέφωνο η δημοσιογράφος σας την Κυριακή και μας είπε τι συμβαίνει και μας απέτρεψε να προχωρήσουμε στην κατάθεση», υποστήριξε η επιχειρηματίας.

«Είναι μεγάλη αμαρτία να δίνουμε τέτοια ποσά σε απατεώνες, είναι λυπηρό. Έκανε επίκληση στο συναίσθημα, είναι πολύ άσχημο. Χάνουν άλλοι πιο σημαντικοί άνθρωποι, πλέον έχουμε θεσπίσει ομάδα που πάμε και κάνουμε αυτοψία. Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.