Δέσποινα Βανδή για ακύρωση συναυλίας στο Τσεσμέ: Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων

Φωτογραφία: Intime
THESTIVAL TEAM
Η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να τραγουδήσει σε προγραμματισμένη φιλανθρωπική συναυλία στο Τσεσμέ της Τουρκίας καθώς αντιλήφθηκε ότι έχει αναρτηθεί στον χώρο της συναυλίας αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ.
Μάλιστα, τα social media της Δέσποινας Βανδή κατακλύστηκαν από αρνητικά σχόλια Τούρκων χρηστών, τα οποία στη μεγάλη τους πλειοψηφία έγραφαν να μην επιστρέψει στη χώρα τους.
Το Open εξασφάλισε μία λιτή και περιεκτική δήλωση από την τραγουδίστρια: «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων. Ζήτησα να φύγει η φωτογραφία του και στη θέση της να μπει μία ελληνική σημαία πλάι στην τουρκική».





