Χρήστος Μάστορας: Ήμουν μεταλλάς με παραπανίσια κιλά – Ήμουν πολύ αριστερός

«Μεταλλάς με φαρδιά μπλούζα και παραπανίσια κιλά» δήλωσε πως υπήρξε στα νιάτα του ο τραγουδιστής από τις Melisses, Χρήστος Μάστορας.
Φιλοξενούμενος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, ανέφερε πως: «Μόλις βρέθηκαμε με τα παιδιά από τις Melisses σε ένα ροκάδικο στην Καλλιθέα το αποφασίσαμε. Την είχα δει funko – soul – ροκάς. Έχουμε συνεργαστεί και με τον Γιοκαρίνη. Ο κιθαρίστας μας ήταν ηχολήπτης. Τακιμιάσαμε.
Κολλήσαμε, τα χνώτα μας. Θέλαμε να εκφραστούμε μέσα από τη μουσική, γράφαμε όλοι και μουσική και στίχους, εγώ μεταλάς – ροκάς, χαμένος. Το πρώτο μου CD ήταν Metallica, είχα μια μπάντα που είχαμε και δισκογραφία, ήμουν μακρυμάλλης, ήμουν μεταλλάς εσωστρεφής, με τη φαρδιά τη μπλούζα, παραπάνω κιλά».
Παράλληλα ανέφερε ότι οι πολιτικές του απόψεις όταν ήταν νεότερος ήταν «πολύ αριστερές»: «Όταν ήμουν πιτσιρικάς, ξεκίνησα να είμαι πολύ προοδευτικός, αριστερός στις απόψεις μου. Διαφωνούσα πολύ με τον πατέρα μου. Μεγαλώνοντας τώρα αντιλαμβάνομαι ότι είναι και χρήσιμο. Ήμουν ακραίος ως έφηβος. Πάτησα ένα φρένο μέσα μου σιγά – σιγά».





