Χριστίνα Κολέτσα για Κατεχόμενα: Απάντησα ότι θα είμαι πάντα στη σωστή πλευρά

|
THESTIVAL TEAM

Θάρρος ή αλήθεια έπαιξε η Χριστίνα Κολέτσα στο Breakfast@star και μεταξύ άλλων απάντησε για τον ντόρο που δημιουργήθηκε, όταν κανονίστηκε εμφάνισή της στα κατεχόμενα στην Κύπρο.

Αρχικά απάντησε σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις: «Έχω κάνει με έναν διάσημο σεξ που ήθελα. Τώρα έχω να κάνω δύο μέρες, αλλά γενικά δεν έχω κάνει και δέκα μήνες με ένα χρόνο. Έχω κάνει one night stand, αλλά κατέληξε σε σχέση. Είμαι σε σχέση. Εγώ νόμιζα ότι είμαστε καιρό μαζί κι αυτός δεν το ήξερε για καιρό. Ήμουν σε μία φανταστική σχέση μόνη μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία έχουμε αποφασίσει… Είναι αυτή η ιστορία που παίζει δύο χρόνια με τα on και off της. Μου έχουν κάνει δώρο αυτοκίνητο και δεν το δέχτηκα. Δέχτηκα μία τσάντα» ανέφερε η Χριστίνα Κολέτσα.

«Κανόνισα να κάνω μία εμφάνιση στην οποία δεν μου διευκρίνισαν αν θα είναι μέσα ή από εκεί. Θεώρησα δεδομένο ότι θα είναι από τη δική μας πλευρά, οπότε όταν με ειδοποίησαν και με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν αφίσες στην άλλη πλευρά, απάντησα ότι θα είμαι πάντα στη σωστή πλευρά και όχι σε αυτήν που δεν πρέπει για όλους μας» τόνισε η Χριστίνα Κολέτσα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.