Αποστολία Ζώη: Μου έχει τύχει να κάνω σκουπίδι τον άλλον αλλά με πολύ χειρουργικό τρόπο, χωρίς να βρίσω

|
THESTIVAL TEAM

Την Αποστολία Ζώη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η πανέμορφη τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει την έκρηξη που είχε πρόσφατα η συνάδελφος της, Ιουλία Καλλιμάνη απευθυνόμενη σε θαμώνα μαγαζιού.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τα “γαλλικά” της Ιουλίας Καλλιμάνη σε θαμώνα μαγαζιού, η Αποστολία Ζώη σημείωσε χαρακτηριστικά πως “για να φτάσει ένας καλλιτέχνης στο σημείο να γίνει εριστικός στο μικρόφωνο, πρέπει να έχει γίνει κάτι πολύ χοντρό. Πάρα πολύ”.

“Εγώ, ενώ στην καθημερινότητα μου ενώ στην καθημερινότητα μου βρίζω, στη σκηνή σε σκοτώνω… με το γάντι”.

“Μου έχει τύχει να κάνω σκουπίδι τον άλλον αλλά θα το κάνω με πολύ χειρουργικό τρόπο, χωρίς να βρίσω” συμπλήρωσε, η Αποστολία Ζώη στις νέες της δηλώσεις που προβλήθηκαν στο Happy Day.