Αλέξης Κούγιας: Μου λένε οι γιατροί ότι δεν θα πεθάνω από τον καρκίνο

Στην κάμερα του “Πρωινού” του ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας, έξω από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων.
Μέσα σε όλα, ο γνωστός ποινικολόγος τοποθετήθηκε τόσο για την μάχη που έδωσε με γενναιότητα με τον καρκίνο, όσο και για την φημολογούμενη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στις πίστες.
Ειδικότερα, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από ότι λένε οι γιατροί μου, δεν θα πεθάνω από τον καρκίνο. Εγώ προσωπικά προτιμώ να πεθάνω μέσα στα δικαστήρια ή στο γραφείο μου. Είτε σε κάποιο ποδοσφαιρικό γήπεδο».
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Νότη Σφακιανάκη τόνισε πως: «Όπως και ‘γω και όλη η Ελλάδα, περιμένουμε αυτόν τον τελευταίο πραγματικά Έλληνα τραγουδιστή να επιστρέψει, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους νεότερους. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι μέρος, όχι της προσωπικότητας, αλλά και της ζωής των ανθρώπων στην Ελλάδα με τα τραγούδια του. Ανεξαρτήτως αν η στάση του ή οι πολιτικές του τοποθετήσεις ενοχλούν κάποιους. Είναι ένας άνθρωπος τίμιος, ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, ένας αγωνιστής της ζωής, ένας υπέροχος πατέρας και ένας υπέροχος σύζυγος».
«Προσδοκώ και ‘γω κάποια στιγμή να ανέβει στο πάλκο και να μου τραγουδήσει αυτά τα τραγούδια που μου αρέσουν. Να μου τραγουδήσει τον “Έλληνα” και τέσσερις και πέντε φορές» συμπλήρωσε επίσης, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Αλέξης Κούγιας.
Δείτε το βίντεο:





