Βρετανία: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του βασιλικού γάμου

|
THESTIVAL TEAM

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του γάμου του νέου πριγκιπικού ζεύγους, του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με το ζευγάρι να εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συμμετείχαν στον γάμο τους, το περασμένο Σάββατο.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμμετείχαν στους εορτασμούς του γάμου τους. Αισθάνονται πολύ τυχεροί που μπόρεσαν να μοιραστούν αυτήν την ημέρα με όλους εκείνους που συγκεντρώθηκαν στο Ουίνδσορ και με όσους παρακολούθησαν τον γάμο από την τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Χάρι στο Ανάκτορο του Κένσινγκτον.

Το ζευγάρι έδωσε στη δημοσιότητα τρία πορτρέτα που τράβηξε ο επίσημος φωτογράφος του γάμου, Αλέξι Λουμπομίρσκι.

Στο ένα ποζάρουν στο πράσινο σαλόνι του Πύργου, περιστοιχισμένοι από τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, τον πατέρα του Χάρι πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα, την 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, καθώς και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ.

Στη δεύτερη φωτογραφία εικονίζεται μόνο το ζεύγος με τα παρανυφάκια – μεταξύ αυτών τα ανίψια τους, πρίγκιπας Γεώργιος και πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η τρίτη είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των νεόνυμφων στην ανατολική βεράντα του Πύργου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.