Ζάκυνθος: Ανατροπή στην υπόθεση πυροβολισμού σκύλου – Η ιδιοκτήτρια ζήτησε από τον ανιψιό της να το σκοτώσει

Φωτογραφία Αρχείου
|
THESTIVAL TEAM

Σε πλήρη ανατροπή οδηγήθηκε η υπόθεση της θανάτωσης δια πυροβολισμού σκύλου στη Ζάκυνθο, καθώς από την ανάκριση προέκυψε πως ο δράστης, ένας άνδρας 43 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο, αφού του το ζήτησε η ίδια η ιδιοκτήτρια του ζώου, η οποία είναι και θεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο δράστης πήρε ένα δίκανο που κατείχε, πήγε στο σπίτι της 63χρονης θείας του, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο της.

Η κατηγορούμενη πλέον, ως ηθική αυτουργός ιδιοκτήτρια του σκύλου, ζήτησε από τον φυσικό αυτουργό ανηψιό της να σκοτώσει το ζώο, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε γίνει επιθετικό απέναντί της.

Ο 43χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανάτωσης ζώου συντροφιάς, που είναι κακούργημα και πρόστιμο από 30.000 έως 50.000 ευρώ, ενώ παραπέμπεται και για το νόμο περί όπλων.

Τέλος, η 63χρονη θεία του, κατηγορείται για ηθική αυτουργία στο κακούργημα της θανάτωσης ζώου συντροφιάς, ενώ και οι δύο αναμένεται να περάσουν το μεσημέρι το κατώφλι της εισαγγελίας Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.