Βίντεο σοκ από τον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης – Από θαύμα δεν έγινε ατύχημα!

|
THESTIVAL TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα στο παρμπρίζ αυτοκινήτου και ανέβηκε στο Tik Tok, μία ασυνείδητη οδηγός η οποία κινείτο στην μεσαία λωρίδα της Περιφερειακής Οδού, φαίνεται να σταματάει απότομα στη μέση του δρόμου, να κάνει όπισθεν και να προσπαθεί να μπει στο ρεύμα που οδηγεί προς Τούμπα και Τριανδρία.

@migoulaninjoula #thessaloniki ♬ Police – David Angelux & DiexD & David Angelux & DiexD

Η οδηγός του αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω από την ασυνείδητη οδηγό κατάφερε ευτυχώς εγκαίρως να ακινητοποιήσει το όχημά της και να μην συγκρουστεί μαζί της.

Η οδηγός παρά το λάθος που έχει κάνει, δεν φαίνεται να σταματάει και προσπαθεί, όπως φαίνεται και στο βίντεο, να μπει στη άλλη λωρίδα κυκλοφορίας. Η οδηγός του πίσω αυτοκινήτου όμως δεν την αφήνει με αποτέλεσμα να την εγκλωβίσει στο σημείο.

Η γυναίκα που ανέβασε το βίντεο, αναφέρει στα σχόλια πως κάλεσε την Τροχαία στο σημείο αλλά «δεν υπήρχε παράβαση καθώς δεν την είδε κάποιο περιπολικό και δεν προκλήθηκε ατύχημα».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.