Βέροια: Ανείπωτος θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο της 23χρονης – Δεν είχε θέματα υγείας

|
THESTIVAL TEAM

Ανείπωτη είναι η θλίψη στη Βέροια για τον αναπάντεχο θάνατο της 23χρονης. Η κοπέλα σηκώθηκε από το κρεβάτι με έντονη δύσπνοια και λίγο αργότερα πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι που έμενε.

Η 23χρονη πέθανε από ανακοπή καρδιάς στη Βέροια, στο άνθος της ηλικίας της, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που να της ήταν γνωστά. Οι ρυθμοί στη ζωή της κυλούσαν φυσιολογικά. Όλα άλλαξαν όταν ξύπνησε με δύσπνοια στο σπίτι που έμενε και πολύ γρήγορα κατέρρευσε. Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν. Οι δικοί της άνθρωποι περιμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, που θα ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας. Όλοι τους παραμένουν συντετριμμένοι για τη συμφορά. Λόγια παρηγοριάς είναι αδύνατον να ειπωθούν αυτές τις δύσκολες ώρες.

Το Σάββατο οι οικείοι της είπαν το τελευταίο αντίο στην 23χρονη. Οι εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, ωστόσο αναμένεται το πόρισμα της ιστολογικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα η 23χρονη δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Οι στενοί συγγενείς, οι φίλοι και οι γείτονες της 23χρονης στη Βέροια, περιμένουν να μάθουν τα αίτια που οδήγησαν τη γυναίκα στον αναπάντεχο θάνατο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.