Βασίλης Λεβέντης: Συγκινεί η σύζυγός του για τον θάνατό του – “Νοσηλευόταν δύο μήνες”

Βαθιά συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του Βασίλη Λεβέντη, σε ηλικία 75 ετών.
Την είδηση έκανε γνωστή ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης, μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τη σύζυγό του, Νατάσα Μεντεσίδου.
Η ίδια, εμφανώς συγκινημένη, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησαν τους τελευταίους μήνες, περιγράφοντας τις δοκιμασίες που αντιμετώπισαν ως οικογένεια.
«Τώρα το μάθαμε κι εμείς. Νοσηλευόταν δύο μήνες, ήταν στην εντατική με τραχειοστομία την τελευταία εβδομάδα, είχε “βαρύνει” και έφυγε πριν από λίγο. Δεν ξέρω αρκετά, μας πήρε ο γιατρός από την εντατική και μας είπε ότι έχει βαρύνει ο Βασίλης και την ώρα που το λέγανε οι ειδήσεις το μαθαίναμε κι εμείς. Αχ τι έχω να πω για τον Βασίλη, ό,τι και να πω θα είναι πολύ λίγο. Την καλοσύνη της ψυχής του την είχαν λίγοι άνθρωποι. Αγάπησε τον γιό μου, αγάπησε τα εγγόνια του, τον αγάπησαν, τον φώναξαν πατέρα και παππού. Πρέπει να έφυγε γεμάτος», δήλωσε η Νατάσα Μεντεσίδου στο parapolitika.gr.





