Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο άνδρας από τσίμπημα “Μαύρης Χήρας”

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στο Νοσοκομείο Τρικάλων όταν μεταφέρθηκε άντρα με συμπτώματα από τσίμπημα αράχνης, της αποκαλουμένης «μαύρης χήρας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο άντρας, Αλβανικής καταγωγής, φέρεται να εκτελούσε εργασίες σε εξωτερικό χώρο. Η υγεία του έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο αναμένεται αντίδοτο από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Η «μαύρη χήρα» συναντάται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Μεσογείου γενικότερα, με τις επιθέσεις της, πάντως να είναι σχετικά σπάνιες. Το τσίμπημά της θα μπορούσε να είναι και θανατηφόρο σε πιο ευπαθείς ομάδες, μικρά παιδιά και αλλεργικά άτομα.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.