Θρήνος για το αγοράκι 3,5 ετών στα Φάρσαλα – Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία των Φαρσάλων το πρωί της Τετάρτης στο άκουσμα της είδησης ότι ένα αγοράκι 3,5 ετών βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet, σήμερα το πρωί η μητέρα πήγε να κοιτάξει το αγοράκι το οποίο είναι ΑμεΑ και αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας, και διαπίστωσε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας λείπει καιρό από το σπίτι, ενώ και οι δύο γονείς έχουν καταγωγή από την Αλβανία.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Φαρσάλων, ενώ φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή εφόσον παραγγελθεί.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.