Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο – Ζητούν την απελευθέρωση των 8 συλληφθέντων (video)

|
THESTIVAL TEAM

Συγκέντρωση υπέρ της απελευθέρωσης των συλληφθέντων των επεισοδίων, που σημειώθηκαν το μεσημέρι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν μέλη του ΠΑΜΕ μπροστά στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά της Αστυνομίας, του Καπιταλισμού και του ΝΑΤΟ.

Καταγγέλλουν ότι οι συλληφθέντες είναι θύματα αστυνομικής βίας και δεν διέπραξαν κάποιο αδίκημα. Αμέσως μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν κοντά στην Πύλη 11 του λιμανιού, πραγματοποιήθηκαν 11 προσαγωγές διαδηλωτών. Από αυτούς οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ οι υπόλοιποι οκτώ συνελήφθησαν.

Αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της φθοράς ξένης περιουσίας και της απείθειας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες επιτέθηκαν σε τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας Ζ.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Περισσοτερες Ειδησεις