Θεσσαλονίκη: Παρέα Ρομά άνοιξε συνεταιριστικό καφέ στο Κορδελιό – Ο Γιάννης Αγγελάκας τραγούδησε μαζί τους (video)

|
THESTIVAL TEAM

Στο συνεταιριστικό καφέ Κherel στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης τραγούδησε ο Γιάννης Αγγελάκας. Ο τραγουδοποιός με αυτό τον τρόπο θέλησε να στηρίξει την ομάδα νεαρών Ρομά που άνοιξε το καφέ, το οποίο η τοπική κοινωνία δεν είδε με καλό μάτι. Ο Γιάννης Αγγέλακας τραγούδησε με τους νεαρούς Ρομά που θέλησαν να κάνουν μία νέα επαγγελματική αρχή στη ζωή τους.

“Στο Κορδελιό μια ομάδα νεαρών τσιγγάνων άνοιξε το συνεταιριστικό καφέ Kherel.
Κάτοικοι και φορείς της περιοχής δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την προσπάθεια και βάζουν όσα εμπόδια μπορούν στη λειτουργία του. Εκεί βρεθήκαμε χθες με τη Λαμπρινή Γρηγοριάδου και τον Αλέκο Κόντζογλου από τους 100°C, καθώς και με το Δημήτρη Μυστακίδη. Μιλήσαμε με τα παιδιά για τα σχέδιά τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στη συνέχεια παίξαμε μουσική και τραγουδήσαμε μαζί τους.
Στην παρέα μας ήταν και ο πατέρας Αθηναγόρας που εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια στηρίζει τα παιδιά των τσιγγάνων της ευρύτερης περιοχής, βοηθώντας τα να μορφωθούν και να συνυπάρξουν ισότιμα και αξιοπρεπώς με την τοπική κοινωνία
“.

Η ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.