Θεσσαλονίκη: Ουρά χωρίς αποστάσεις σε εμπορικό κέντρο λίγο πριν το lockdown (φωτο)

|
THESTIVAL TEAM

Λίγες ώρες απομένουν προκειμένου η Θεσσαλονίκη να περάσει σε καθεστώς ολικού lockdown για διάστημα 14 τουλάχιστον ημερών.

Από αύριο Τρίτη, η κυκλοφορία θα γίνεται μόνο με sms ενώ κλειστά θα είναι και τα καταστήματα λιανεμπορίου. Επίσης από τις 21:00 θα ισχύει καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Φαίνεται όμως πως η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη και την επιβολή lockdown στην περιοχή, δεν θορύβησε ορισμένους οι οποίοι βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο της πόλης για να ψωνίσουν.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που απέστειλε στο Thestival αναγνώστης, οι αποστάσεις στην ουρά για την είσοδο σε κατάστημα έχουν πάει περίπατο. Αν και σχεδόν όλοι φορούν μάσκες, είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, θυμίζοντας εποχές προ κορωνοϊού.

Δείτε τη φωτογραφία του αναγνώστη του Thestival: