Θεσσαλονίκη: Οι αγρότες ετοιμάζουν κινητοποιήσεις στην έκθεση Agrotica

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στη χώρα. Στη Θεσσαλονίκη οι αγρότες επιχείρησαν να αποκλείσουν με τα τρακτέρ τους τον κόμβο του αεροδρομίου, αλλά τους σταμάτησαν τα ΜΑΤ, τοποθετώντας κλούβες στην κάθοδο από Επανομή προς Πλαγιάρι.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους αγρότες στην Επανομή – Πορεία προς τον κόμβο αεροδρομίου (φωτο)

Σε ένδειξη καλής θέλησης οι αγρότες αποχώρησαν και επέστρεψαν στην Επανομή, όπου προγραμματίζουν τις επόμενες κινητοποιήσεις τους στο πλαίσιο της έκθεσης Agrotica στη Θεσσαλονίκη, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν οι αγρότες και σε Κουφάλια, Λαγκαδά και Κιλκίς.

Στην Κοζάνη, αγρότες από κάθε γωνιά του Νομού έδωσαν το ραντεβού τους νωρίς το πρωί στο Μαυροδένδρι Κοζάνης στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι αγρότες στη συνέχεια με μηχανοκίνητη πορεία έφτασαν στο κέντρο της Κοζάνης με 100 περίπου τρακτέρ να διέρχονται με κατεύθυνση την Περιφέρεια χωρίς όμως να δημιουργήσουν προβλήματα. Επέδωσαν ψήφισμα στον Δήμαρχο, θέτοντας τα σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο και κυρίως για τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.