Θεσσαλονίκη: O Αγγελούδης ανακοίνωσε πως ξεκινά η κατασκευή της πλατείας Ελευθερίας

|
THESTIVAL TEAM

Στο πλαίσιο της Εθνικής Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ανακοίνωσε από το μνημείο στην πλατεία Ελευθερίας ότι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανακατασκευή της πλατείας.

Όπως δήλωσε ο κ. Αγγελούδης, «Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα ανακοινώσουμε το χρονοδιάγραμμα έναρξης και ολοκλήρωσης του έργου, εφόσον έλαβα τη δέσμευση από τους δύο αναδόχους».

Ο δήμαρχος τόνισε επίσης τη συμβολική σημασία του έργου, χαρακτηρίζοντάς το «εμβληματικό» για την πόλη και υπενθυμίζοντας ότι ήταν το πρώτο έργο που ανακοίνωσε ως στόχο κατά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.