Θεσσαλονίκη: “Μόνη της χτύπησε, θέλει ψυχίατρο”, λέει ο 60χρονος που καταδικάστηκε για την επίθεση με σταυρό στη νύφη του

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

«Δεν την χτύπησα εγώ, αυτή από την βιασύνη της σκόνταψε κι έπεσε και μέσα» ισχυρίζεται ο 60χρονος αδερφός του εκλιπόντος, που καταδικάστηκε ότι χτύπησε τη νύφη του την ώρα της κηδείας στη Θεσσαλονίκη.

«Μου το φόρτωσε γιατί έχουμε πολλά θέματα εδώ πέρα, μαλώνει με όλο τον κόσμο. Έχει θέματα η γυναίκα, θέλει ψυχίατρο, δεν είναι καλά» πρόσθεσε σε δηλώσεις του στο Mega και την εκπομπή “Live News”, υποστηρίζοντας πως δεν έγινε τίποτα από όλα όσα έχει καταγγείλει η χήρα του αδερφού του. 

«Είπε: “Ο Θεός να σε συγχωρέσει για το κακό που μου ‘κανες, εγώ σε συγχωρώ”. Ενώ δεν της είχε κάνει τίποτα απολύτως, δηλαδή ήρθε για να κάνει φασαρία η γυναίκα, δεν ήρθε για να συγχωρέσει. Άμα θες να συγχωρέσεις, πας ανάβεις ένα κερί και τσακίζεσαι φεύγεις. Αυτή από την βιασύνη της για να φύγει μπουρδουκλώθηκε κι έπεσε πάνω στο μνήμα το διπλανό και το διέλυσε κιόλας. Και κακώς δεν το βγάλαμε καμία φωτογραφία να το ‘χουμε να φαίνεται», συμπλήρωσε ο 60χρονος άνδρας.

Σημειώνεται πως την ίδια εκδοχή, έδωσε και ο γιος του άνδρα που κηδευόταν. «Δεν την χτύπησε, έπεσε κάτω και χτύπησε αυτή. Απλά επειδή είναι τρελή ισχυρίστηκε αυτό και για καλή της τύχη την πίστεψαν. Βέβαια δεν έγινε κάτι, μια πολύ μικρή ποινή πήραμε γιατί όντως κατάλαβαν κι αυτοί ότι δεν είναι στα καλά της, κατάλαβαν κι οι δικαστές».

Υπενθυμίζεται πως το δικαστήριο επέβαλε 5μηνη ποινή φυλάκισης με 3ετή αναστολή στον 60χρονο για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Τι υποστηρίζει η καταγγέλλουσα

Από την πλευρά της, η γυναίκα ισχυρίζεται πως ο κουνιάδος της της επιτέθηκε αρπάζοντας έναν μαρμάρινο σταυρό από διπλανό μνήμα. «Πήγα να συγχωρέσω και εκείνη την ώρα που συγχώρεσα βρήκαν ευκαιρία, ήταν στημένη η δολοφονία μου και με χτύπησαν. Δέχτηκα επίθεση δολοφονίας. Με μαρμάρινο σταυρό, αυτό», είπε η καταγγέλλουσα στο “Live News”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.