Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες από το μπάνιο που πέθανε από ηλεκτροπληξία η 24χρονη

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες από το μπάνιο που πέθανε από ηλεκτροπληξία η 24χρονη στη Θεσσαλονίκη.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του newsit.gr, υπάρχει ο πίνακας του ρεύματος, οι καλωδιώσεις οι οποίες έχουν τυλιχτεί σε κάποια σημεία του με μονωτικές ταινίες, αλλά και ο «φονικός θερμοσίφωνας που φαίνεται να προκάλεσε την ηλεκτροπληξία στο νεαρό κορίτσι.



Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Σε ηλεκτροπληξία φαίνεται πως αποδίδεται ο θάνατος της 24χρονης που εντοπίστηκε νεκρή, την περασμένη Τετάρτη, στο μπάνιο του διαμερίσματος όπου διέμενε, στην περιοχή της Παναγίας Λαοδηγήτριας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Αυτό προκύπτει, κατά πληροφορίες, από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής.
Διαβάστε επίσης: Θάνατος 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: “Η Ειρήνη πέθανε από ηλεκτροπληξία – Λέγαμε ψέματα ότι ζούμε στην Κέρκυρα”, λέει ο σύντροφός της
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η νεαρή κοπέλα φέρει «εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος», ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




