Θεσσαλονίκη: Δέντρο έπεσε σε πολυκατοικία εξαιτίας της κακοκαιρίας Bora και παραμένει για μέρες πάνω στο κτήριο (video)

Ένα τεράστιο δέντρο που βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο ανάμεσα σε δύο πολυκατοικίες στην ανατολική Θεσσαλονίκη έπεσε πάνω σε μπαλκόνια ενοίκων εξαιτίας της κακοκαιρίας Bora που έπληξε την περιοχή.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που κατέγραψε με την κάμερά της το πεσμένο δέντρο, οι ισχυροί άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα να κοπεί η μία από τις μεγάλες διακλαδώσεις του δέντρου και να πέσει σε πολυκατοικία, προκαλώντας περιορισμένες ζημιές.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο τεράστιος κορμός παραμένει πάνω στο κτήριο για αρκετές ημέρες, με την απομάκρυνσή του να κρίνεται ως μια δύσκολη διαδικασία.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, ωστόσο δεν στάθηκε δυνατό να περισυλλεχθεί το τσακισμένο κλαδί αφού χρειάζεται ειδικό όχημα που να χωράει στον ακάλυπτο.





