Θεσσαλονίκη: Άσκηση ετοιμότητας εκκένωσης του ΥΜΑΘ – Δείτε φωτογραφίες

|
THESTIVAL TEAM

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2025 άσκηση ετοιμότητας εκκένωσης του κτιρίου του Διοικητηρίου λόγω έκτακτων αναγκών.

Στόχος της άσκησης ετοιμότητας είναι η εκπαίδευση των εργαζόμενων κάθε οργανικής μονάδας που στεγάζεται στο κτίριο στην άμεση εκκένωση του Διοικητηρίου.

Στην άσκηση έλαβε μέρος το σύνολο των υπαλλήλων του Τομέα Μακεδονίας Θράκης καθώς και οι υπάλληλοι των συστεγαζόμενων υπηρεσιών, ακολουθήθηκαν οι οδηγίες των αρχηγών και των υπευθύνων ΑΜΕΑ, Πρώτων Βοηθειών, Πυρασφάλειας και Ελέγχου Δικτύων και Επικοινωνίας ενώ εκτελέσθηκαν πλήρως τα προβλεπόμενα στο Σχέδιο εκκένωσης του Διοικητηρίου.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.