Τέμπη-Καπερνάρος για έφοδο στην εταιρεία για τα βίντεο: Έπρεπε να γίνει για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία αν είναι γνήσια ή όχι

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Στον αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας η ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία της εταιρείας σεκιούρτι που έδωσε τα νέα βίντεο για τα Τέμπη, αναφέρθηκε ο δικηγόρος της εταιρείας Βασίλης Καπερνάρος.

Όπως είπε «δεν ήταν έφοδος, ήταν μια χωρίς προειδοποίηση επίσκεψη ορισμένων αστυνομικών με την παρουσία εισαγγελέα».

Οι αρχές όπως είπε ο Βασίλης Καπερνάρος «πήραν τα μηχανήματα αυτά που θεωρούσαν, ότι έχουν συνάφεια με αυτά τα τρία βίντεο που καταθέσαμε την προηγούμενη Τετάρτη».

«Είναι αυτό που θέλαμε να γίνει, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα βίντεο είναι γνήσια», τόνισε ο δικηγόρος της εταιρείας.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.