Στο κέντρο των Τρικάλων έφτασαν οι αγρότες με τα τρακτέρ, πέταξαν σανό σε γραφεία βουλευτών – Δείτε βίντεο

|
THESTIVAL TEAM

Λίγο πριν φύγει το 2025 οι αγρότες από το μπλόκο του Λόγγου, στον σταθμό διοδίων του Ε65, πραγματοποίησαν πορεία, με τα αγροτικά τους μηχανήματα, στο κέντρο των Τρικάλων.

Όπως αναφέρει το Trikalaview, μετά την προ συγκέντρωση στο κόμβο Μεγαλοχωρίου, κατευθύνθηκαν με τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία της πόλης, σταθμεύοντας τα μηχανήματά τους στις οδούς πέριξ αυτής.

Ακολούθως, μετέβησαν διαδοχικά, σε πορεία και με πανό διαμαρτυρίας, στα Πολιτικά Γραφεία των τοπικών Βουλευτών, όπου επέδωσαν ψηφίσματα διαμαρτυρίας και έριξαν σανό στους εξωτερικούς χώρους.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.