Στάθης Μαντζώρος: Η δημόσια έκκληση από την Τατιάνα Στεφανίδου – Όσα είπε ο πατέρας του ηθοποιού στο Power Talk

|
THESTIVAL TEAM

Δύσκολες στιγμές περνά ο Στάθης Μαντζώρος το τελευταίο διάστημα, καθώς, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, νοσηλεύεται διασωληνωμένος έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.


Το απόγευμα της Τρίτης, στο δεύτερο επεισόδιο του Power Talk με την Τατιάνα Στεφανίδου, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια δημόσια έκκληση, καλώντας όσους τηλεθεατές μπορούν, να στηρίξουν τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τον ρόλο του «καφετζή» στη σειρά «Σασμός» του Alpha.

«Θέλω να κάνω μια έκκληση για βοήθεια καθώς ένας πάρα πολύ γνωστός ηθοποιός, τον έχετε δει και στον «Σασμό», ο Στάθης Μαντζώρος βρίσκεται σε δεινή θέση» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου για να δοθεί αμέσως μετά το σχετικό ρεπορτάζ στον αέρα του Power Talk που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια, δε, ο πατέρας του Στάθη Μαντζώρου μίλησε στη νέα ενημερωτική καθημερινή εκπομπή για την περιπέτεια που δίνει με θάρρος ο αγαπημένος του γιος τους τελευταίους μήνες. «Οι πιθανότητες να ξυπνήσει ο Στάθης είναι 50 – 50. Μπορεί να καταστραφεί και το επάγγελμα του γιατί μας έχουν πει ότι θα μείνουν κάτι κουσούρια στην ομιλία ή στο πόδι».

«Είναι μεγάλη η ζημιά που πάθαμε. Το συμβάν του Στάθη είναι εδώ και 3 μήνες. Το επεισόδιο του Στάθη ήταν και είναι πολύ σοβαρό. Θα αναγκαστώ να πουλήσω χωράφι, να δώσω τα πάντα για τον Στάθη» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο πατέρας του γνωστού ηθοποιού στον αέρα του Power Talk, το απόγευμα της Τρίτης, στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.