Σοκ στη Μαγνησία: Ηλικιωμένος βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του σπιτιού του

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Απαγχονισμένος στην αυλή του σπιτιού του στο Διμήνι Μαγνησίας εντοπίστηκε 97χρονος συνταξιούχος αυτοκινητιστής. Τον βρήκε η σύζυγός του, η οποία σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν άλλες δύο φορές να βάλει τέλος στη ζωή του. Από την αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η σορός του θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.