Πωλητήριο στο “κάστρο” της οικογένειας Καρνέση στην Εκάλη – Η τιμή του (φωτο)

|
THESTIVAL TEAM

Περιτριγυρισμένο από πράσινο είναι το κάστρο της οικογένειας Καρνέση, σε μεγάλη έκταση, στα βόρεια προάστια, στην Εκάλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μega το ακίνητο διαθέτει ψηλή περίφραξη, περίτεχνη και πέτρινη, κάμερες ασφαλείας για τον έλεγχο της περιοχής και μια απόρθητη σιδερένια πόρτα.

Πίσω από την πυκνή φυλλωσιά μόλις που διακρίνονται τα κτίσματα.

Τα προς πώληση σπίτια στην Εκάλη

To ένα ακίνητο προς πώληση είναι μια μεζονέτα 200 τμ, με ασανσέρ και τρία υπνοδωμάτια στην τιμή των 350.000€, ενώ το άλλο είναι μία μεζονέτα 585 τμ, με επτά υπνοδωμάτια και οκτώ WC και πωλείται στην τιμή των 1.400.000 ευρώ.

Το τζάκι βρίσκεται στο επιβλητικό σαλόνι με τις καμάρες, ενώ υπάρχει και δεύτερο σαλόνι με άλλο τζάκι και θέα στον κήπο. Η κουζίνα είναι άρτια εξοπλισμένη και η εσωτερική σκάλα οδηγεί στα υπνοδωμάτια.

Ο Σπύρος Καρνέσης έμενε στο ακίνητο αλλά πλέον το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μένει στο εξωτερικό – κάτι που ενδεχομένως δικαιολογεί την πώληση, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Live News του Mega.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.