Περιφέρεια Θεσσαλίας: Σε αργία 6 υπάλληλοι για χρηματισμό

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Σε αυτοδίκαιη αργία τέθηκαν έξι υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με απόφαση του περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα.

Σύμφωνα με το larissapress.gr, στους έξι υπαλλήλους είχε επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο με παράλληλη επιβολή διοικητικών κυρώσεων για την τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων. Σήμερα, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σήμερα τη διαπιστωτική πράξη με την οποία τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία.

Οι υπάλληλοι τέθηκαν σε αργία για παραπτώματα που σχετίζονται με την παράβαση καθήκοντος, όπως προσδιορίζεται από τον πειθαρχικό και ποινικό κώδικα, την απόκτηση οικονομικού ανταλλάγματος προς όφελος τρίτου προσώπου, την ανάρμοστη συμπεριφορά και τη χρησιμοποίηση της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων τρίτων προσώπων.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Περισσοτερες Ειδησεις