Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη.

Η αρχή θα γίνει στις 11 το πρωί, όταν εργαζόμενοι στον κατασκευαστικό τομέα θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία του ΕΦΚΑ, στην οδό Αριστοτέλους, με αίτημα αυξήσεις στους μισθούς τους.

Την ίδια ώρα, γονείς και κηδεμόνες των ειδικών σχολείων Θεσσαλονίκης, θα συγκεντρωθούν έξω από το κτίριο του υφυπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, διαμαρτυρόμενοι για προβλήματα των σχολείων.

Στη 1 το μεσημέρι, φοιτητικοί σύλλογοι καλούν σε διαμαρτυρία στη Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για δωρεάν σίτιση.

Στις 4 το μεσημέρι, κάτοικοι της περιοχής Υφανέτ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, με αίτημα την μετατροπή του ομώνυμου οικοπέδου σε χώρο πρασίνου.

Τέλος, στις 7 το απόγευμα εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα συγκεντρωθούν έξω από το κτίριο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για την “υποβάθμιση”, όπως αναφέρουν, του καναλιού της ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.