Πέλλα: Σοκάρει ο 14χρονος μαθητής – “Πριν σβήσει το τσιγάρο στο μάγουλό μου, προσπάθησε να με πνίξει με τη ζακέτα μου”

|
THESTIVAL TEAM

Ένα αδιανόητο περιστατικό bullying σημειώθηκε στην Πέλλα και συγκεκριμένα στη Σκύδρα, όπου ένας 15χρονος καταγγέλλεται ότι έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο μάγουλο ενός 14χρονου.

«Εκεί που καθόμουν έρχεται και πατάει το τσιγάρο στο μάγουλο. Τα έχασα και έπεσα κάτω από τον πόνο, πήρα το 100», λέει το ανήλικο θύμα μιλώντας στην εκπομπή Live News.

«Προσπαθούσε να του το σβήσει στο μάτι», δηλώνει η μητέρα του παιδιού η οποία μαζί με τον γιο της προχώρησαν σε καταγγελία για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: Πέλλα: Μαθητής έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο 14χρονου – Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μάλιστα ο ανήλικος μαθητής καταγγέλλει ότι δέχεται συστηματικά άγριο μπούλινγκ από ομάδα συμμαθητών, του μεταξύ των οποίων και ο 15χρονος. Όπως λέει του είχε σβήσει τσιγάρο παλαιότερα στο χέρι και στο πόδι, ενώ αργότερα ο αρχηγός της ομάδας των ανηλίκων προσπάθησε να τον πνίξει τυλίγοντάς του μια ζακέτα γύρω από τον λαιμό.

Τόσο ο 14χρονος όσο και η μητέρα σου εξήγησαν ότι ζήτησαν τη βοήθεια των καθηγητών ωστόσο όπως λένε εκείνοι δεν τους έδωσαν σημασία.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.