Πάργα: Άγριος ξυλοδαρμός εργαζόμενου με κοντάρι από τσουγκράνα επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του

Ένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού νεαρού εργαζόμενου και συγκεκριμένα σερβιτόρου σε εστιατόριο – beach bar στην Πάργα γιατί «τόλμησε» να ζητήσει τα δεδουλευμένα του, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).
Το πρωτοβάθμιο Σωματείο Πάργας κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου με κοντάρι από τσουγκράνα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο συνάδελφος έχει αναγγελία πρόσληψης στο “ΕΡΓΑΝΗ” στα μέσα Ιουνίου και ο εργοδότης του τον πλήρωνε παρανόμως με ένα ποσό μέσω τραπέζης (το οποίο δεν συμπίπτει με την κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας που είναι υποχρεωτική) και τα υπόλοιπα “μαύρα”!
Η Ομοσπονδία μας επικοινώνησε με την μητέρα του συναδέλφου και έχουμε ξεκινήσει όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες».





