“Ο Κασσελάκης είναι οπισθογεμής” – Βίντεο με την ομοφοβική επίθεση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου

Φωτογραφία: Αρχείο Intime
|
THESTIVAL TEAM

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η χυδαία αναφορά του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Κώστας Μουτζούρης φαίνεται σε πρώτο πλάνο να χαρακτηρίζει «οπισθογεμή» τον Στέφανο Κασσελάκη, με φίλους και συνεργάτες του κάτω στα τραπέζια, να γελούν και κάποιους να συμπληρώνουν με άλλες χυδαίες εκφράσεις.

Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr, όλα έγιναν σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε παραλιακή ταβέρνα της Λέσβου για να γιορτάσει την επανεκλογή του. Κάποια στιγμή, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγάιου, Κώστας Μουτζούρης αναφέρθηκε με χυδαίους χαρακτηρισμούς, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών του, αποκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «οπισθογεμή» προκαλώντας τα ειρωνικά χλευάσματα των παρευρισκομένων.

Κάποιος αποκαλεί τον κ. Κασσελάκη «κουνίστρα» και αμέσως μετά ακούγεται ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, με το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το lesvosnews.gr, να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.