Ναυάγιο στην Πύλο: Ο Μοχάμεντ από τη Δαμασκό αναζητά τον αδερφό του στους διασωθέντες

|
THESTIVAL TEAM

Συγκλονίζει με τα λόγια του ο Μοχάμεντ, ο οποίος βρίσκεται στη Δαμασκό και αναζητά τον αδερφό του, στους διασωθέντες του ναυαγίου στην Πύλο. 

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο “Live News”, ο αδερφός του πλήρωσε 4.000 ευρώ για να ταξιδέψει με το μοιραίο αλιευτικό σκάφος. «Ήταν δύο πλοία το πρώτο είχε 760 άτομα, ξεκίνησαν μία Παρασκευή πρωί περίπου στις 2, ήταν 5 ημέρες στην θάλασσα».

Στο ταξίδι μαζί με τον αδερφό του, ο Μοχάμεντ είχε και έναν φίλο τους μαζί και ψάχνει έστω κάποιο σημείο επαφής με αυτόν για να μάθει τι απέγινε ο αδερφός του. «Ήταν ο αδερφός μου και ο φίλος του, τους πήραν τα κινητά δεν είχαν ίντερνετ, πήραν τα κινητά τους και τους τα έκλεισαν αυτά ξέρω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.