Λύτρας – Πολυζωγοπούλου βρέθηκαν ξανά στον ίδιο χώρο μετά τον ξυλοδαρμό

|
THESTIVAL TEAM

Για πρώτη φορά μετά το σοβαρό επεισόδιο του ξυλοδαρμού, στον ίδιο χώρο βρέθηκαν ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου, στη συνεδρίαση του πειθαρχικού του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Σύμφωνα με το Star, το κλίμα ήταν βαρύ και οι δυο τους δεν αντάλλαξαν κουβέντα, παρά μόνο για ό,τι αφορούσε τα διαδικαστικά.

Αν και η δικηγόρος δε θέλησε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, υποστήριξε στον ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού, ότι βρίσκεται ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια και να μεγαλώσει σωστά το παιδί της.

Απόστολος Λύτρας: Η ποινή που θα του επιβληθεί από το ΔΣΑ

Στο πειθαρχικό συμβούλιο, που κράτησε μία ώρα, τέθηκε το ερώτημα της οριστικής παύσης από τα καθήκοντα του Απόστολου Λύτρα. Ο δικηγόρος ζήτησε αναβολή, όμως απορρίφθηκε το αίτημά του.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση ως μάρτυρα της κ. Πολυζωγοπούλου και ακολούθησαν οι εξηγήσεις του κ. Λύτρα, σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Η ποινή θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Αναμένεται να του επιβληθεί προσωρινή παύση για λίγους μήνες ή ακόμη και οριστική παύση από τα καθήκοντά του.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.