ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Δεν θα πηγαίνει πλέον στο Πεδίον του Άρεως στο κέντρο της Αθήνας

|
THESTIVAL TEAM

Σε αλλαγές στη διαδρομή των δρομολογίων μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης προχωρά το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, από την 1η Απριλίου 2025, λόγω της λήξης της συνεργασίας του με το ΚΤΕΛ Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, η σημαντικότερη διαφοροποίηση αφορά την αφετηρία των λεωφορείων στην Αθήνα, καθώς οι αναχωρήσεις δεν θα πραγματοποιούνται πλέον από το Πεδίον του Άρεως.

Αντίθετα, οι επιβάτες που ταξιδεύουν προς Θεσσαλονίκη θα πρέπει να επιβιβάζονται στον υπεραστικό σταθμό Κηφισού ή στον Πειραιά. Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, οι στάσεις και η αφετηρία των δρομολογίων παραμένουν αμετάβλητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης:
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 31/3/2025
ΤΟ ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ
Αγαπητοί επιβάτες,
Σας ενημερώνουμε, ότι από την 1/4 /2025, αναστέλλεται η συνεργασία μας με το ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ. Αυτό επηρεάζει το δρομολόγιο «ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» και «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ», μόνο ως προς την αφετηρία, που ήταν μέχρι σήμερα το ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ.
Αναχωρήσεις από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, με την εταιρεία μας, θα γίνονται πλέον από τον υπεραστικό σταθμό ΚΗΦΙΣΟΥ ή τον ΠΕΙΡΑΙΑ.
Δεν θα εξυπηρετούμε πλέον το «Πεδίον του Άρεως».
Στην πόλη της Θεσσαλονίκης δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.