Κιβωτός του Κόσμου: “Τεχνάσματα του πατέρα Αντωνίου” λέει η μητέρα του 19χρονου – Επιμένει ότι πρόκειται για πλαστή επιστολή του 16χρονου

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

«Ουδέποτε πήραμε πίσω τις καταγγελίες» επαναλαμβάνει η μητέρα του 16χρονου ο οποίος κατήγγειλε τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου πατέρα Αντώνιο για ασελγείς πράξεις, διαψεύδοντας τις επιστολές στις οποίες φέρεται η ίδια και το παιδί της να ανασκευάζουν τις αρχικές κατηγορίες.

Όπως υποστηρίζει μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News, οι υπογραφές στις επιστολές πλαστογραφήθηκαν. Επίσης, σύμφωνα με ό,τι υποστηρίζει, το περιεχόμενο δεν τους εκφράζει και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια. «Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις:

Ο γιος της, όπως λέει, εξακολουθεί να περιμένει τη δίκη με την ελπίδα να δει τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου να καταδικάζεται για όλα όσα του καταλογίζει. «Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν υπάρχει (σ.σ η επιστολή), είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

«Δεν είναι η υπογραφή μου αυτή ούτε ο αριθμός τη ταυτότητάς μου. Προσπάθησα να μιλήσω με τον γιο μου, και δεν μπορούσε να μου μιλήσει γιατί παρακολουθείται. Φοβάται ακόμα και για τη ζωή του και για τη δική μου. Η ψυχολογία του είναι πολύ άσχημη» συμπληρώνει.

Η αντίδραση της μητέρας του 19χρονου

Θέση στα όσα έχουν προκύψει τις τελευταίς ώρες, παίρνει και η μητέρα του 19χρονου που είχε κάνει την πρώτη καταγγελία σε βάρος του πατέρα Αντωνίου. «Ας το πάρει πάνω της η μάνα του και το παιδάκι. Τώρα δεν με ενδιαφέρει, δεν είναι δικιά μου δουλειά αυτή. Εγώ δεν την αναιρώ».

ΚλείσιμοΠαράλληλα, η ίδια βλέπει πίσω από τα όσα συμβαίνουν πιέσεις από τον πατέρα Αντώνιο.

«Αηδίες και ξεράσματα, τεχνάσματα του πατέρα που τελευταία στιγμή προσπαθεί να ανακατέψει την άμμο, να βρωμίσουν τα νερά. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει. Η Εισαγγελέας δεν είναι τυχαίο που όρισε δικάσιμο οπότε δεν με απασχολεί τίποτα από ό,τι λένε και κάνουν».

«Ψυχραιμία και υπομονή» συνιστά ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την μητέρα του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, συνιστά προς πάσα κατεύθυνση ψυχραιμία, και λίγη ακόμα υπομονή, μέχρι όπως λέει να ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

«Το συγκλονιστικό εναντίον του πατέρα Αντωνίου είναι πως το έγγραφο δηλώνει άλλον αριθμό ταυτότητας από αυτόν που έχει η εντολέας μου, δηλαδή η μητέρα του 16χρονου και το προσβάλλουμε ως πλαστό καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά για πλαστογραφία. Η εντολέας μου λέει πως δεν υπέγραψε ποτέ ένα τέτοιο έγγραφο και από το 2018 μέχρι το 2023 έχει την ίδια ταυτότητα», αναφέρει αρχικά.

Και συμπληρώνει: «Ο 16χρονος είναι τρόφιμος στη δομή στον Βόλο. Εκεί υπάρχουν από το ”στρατόπεδο” του πατέρα Αντωνίου άτομα. Η μητέρα δεν έχει πάει ποτέ στο ΚΕΠ να υπογράψει. Ο αριθμός της ταυτότητας δεν είναι ο ίδιος ούτε η υπογραφή».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.