Καβάλα: Θρήνος στα Αμισιανά για τον 27χρονο Χρήστο που ανασύρθηκε νεκρός σε τροχαίο στη Νέα Πέραμο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Αμισιανών από τον τραγικό θάνατο του 27χρονου Χρήστου, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα στον επαρχιακό δρόμο Νέας Περάμου – Ελευθερών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα proininews.gr, το όχημα στο οποίο ο Χρήστος επέβαινε ως συνοδηγός συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο. Από τη σφοδρή σύγκρουση το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου –επίσης κάτοικος Αμισιανών– τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στο νοσοκομείο. Η οδηγός του δεύτερου οχήματος δεν τραυματίστηκε.
Η είδηση του θανάτου του 27χρονου έχει βυθίσει στο πένθος την περιοχή, καθώς ο Χρήστος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην τοπική κοινωνία. Φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο άδικα, σε ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα στον επικίνδυνο επαρχιακό δρόμο.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




