Κακοκαιρία Elias: Σοκαριστικές εικόνες στην Αγριά Βόλου – “Έσκασε” ο δρόμος, βγήκε έξω ο αγωγός

|
THESTIVAL TEAM

Εικόνες μεγάλης καταστροφής αντικρίζουν τα συνεργεία των δήμων της Μαγνησίας και της περιφέρειας με το πρώτο φως της ημέρας, στη δοκιμαζόμενη περιοχή του Βόλου, αλλά και σε ολόκληρο τον νομό.

Σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν στον κόμβο προς την Αγριά του Βόλου όπου οι δρόμοι είχαν γίνει ποτάμια. Συνολικά η πόλη αντιμετώπιζε πλημμυρικά φαινόμενα, με τους δρόμους να γίνονται απροσπέλαστοι.

Η διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές του Βόλου παραμένει από χθες αργά το απόγευμα με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο να επισημαίνει μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ πως το 80% της πόλης είναι βυθισμένη στο σκοτάδι.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται μέσα στην πόλη του Βόλου, όπως επίσης στις Aλυκές και την Αγριά όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με το νερό σε πολλές περιπτώσεις να ξεπερνά τα 50 εκατοστά.

Οι κάτοικοι στην περιοχή της Αγριάς είναι σε απόγνωση καθώς πολλά σπίτια πλημμύρισαν ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από την σφοδρότητα των καιρικών φαινομένω ξηλώθηκε ο δρόμος με αποτέλεσμα ο αγωγός του νερού να βγει στην επιφάνεια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις σοκαριστικές εικόνες που αντικρίζουν και καλούνται παράλληλα να αντιμετωπίσουν:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.