Γυναίκα υποστηρίζει ότι ευθύνεται ο κόσμος για την ακρίβεια – “Θέλουμε και δεύτερο μπλουζάκι, δε φταίει το κράτος” (video)

|
THESTIVAL TEAM

Ένα από τα πράγματα που θα περίμενε κανείς οτι θα συμφωνούμε όλοι, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή διαφωνία, είναι πως οι καταναλωτές δεν φταίνε καθόλου για τις ανατιμήσεις που υπάρχουν στις τιμές των προϊόντων.

Λάθος… Μία κυρία στην Καλαμάτα, έχει διαφορετική άποψη και την εξέφρασε στην κάμερα του Mesogeios TV.

Εκεί λοιπόν όταν ρωτήθηκε σχετικά με την ακρίβεια, είπε αρχικά: «Η κατανάλωση φέρνει την ακρίβεια. Εμείς φταίμε για όλα. Οι πολίτες», ενώ σχετικά με τις ανατιμήσεις που έρχονται, συμπλήρωσε: «Καλά θα κάνουν και θα έρθουν, γιατί έχουμε ένα μπλουζάκι, θέλουμε και δεύτερο, θέλουμε και την μόδα θέλουμε και εκείνο. Καλά κάνουμε, εμείς φταίμε. Είναι καινούργιο και το πετάς, γιατί το πετάς. Φταίμε εμείς, δεν φταίει ούτε το κράτος… Όποιον Πρωθυπουργό και αν βάλεις τα ίδια θα κάνει».

https://www.youtube.com/watch?v=g9XvfqdZKhY

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.