ΓΣΕΕ για Γιάννη Μπουτάρη: Ήξερε να ακούει, να συζητάει, να υπερασπίζεται με επιχειρήματα την άποψή του

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Τη θλίψη της για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, εκφράζει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: “Ύστατο χαίρε” στον Γιάννη Μπουτάρη- Στο Δημαρχείο η σορός του (φωτο & video)

Όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, «ο Γιάννης Μπουτάρης ήταν ένας άνθρωπος με μία πορεία ζωής, κατά την οποία τις δυσκολίες τις χρησιμοποίησε, για να καταγράψει μία αντισυμβατική και πολλές φορές μπροστά από την εποχή του διαδρομή. Άνθρωπος του διαλόγου, ο οποίος ως Δήμαρχος είχε ανοιχτό πάντα το γραφείο του για τη Συνομοσπονδία. Ήξερε να ακούει, να συζητάει, να υπερασπίζεται με επιχειρήματα την άποψή του».

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.