Γλυκερία και Καραφώτης παραμένουν εγκλωβισμένοι στο Ισραήλ – Πώς θα επιστρέψουν

Αρκετοί Έλληνες καλλιτέχνες παραμένουν εγκλωβισμένοι στο Τελ Αβίβ, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η Γλυκερία.
Σύμφωνα με το «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η τραγουδίστρια, όπως και πολλοί καλλιτέχνες, δεν μπορούν να φύγουν από το Τελ Αβίβ, καθώς έχουν κλείσει οι εναέριοι χώροι κι έχουν ακυρωθεί οι πτήσεις.
Στο Ισραήλ, επίσης, για άλλη συναυλία είναι ο Κώστας Καραφώτης και η Αρετή Κετιμέ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, υπάρχει ένα πούλμαν που θα τους μεταφέρει την ερχόμενη Τρίτη από το Τελ Αβίβ στο Κάιρο, ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα ασφαλείς.
Αλέκος Ζαζόπουλος και Βασιλική Ντάντα εγκλωβισμένοι στο Τελ Αβίβ
Εκτός από τη Γλυκερία και τον Κώστα Καραφώτη εγκλωβισμένοι παραμένουν στο Τελ Αβίβ ο Αλέκος Ζαζόπουλος και η Βασιλική Νταντά, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Ισραήλ για να εμφανιστούν σε προγραμματισμένη συναυλία την Πέμπτη 12 Ιουνίου.
Ο Αλέκος Ζαζόπουλος, μιλώντας ζωντανά στην κάμερα του ΑΝΤ1, δεν έκρυψε την αγωνία του: «Φοβάμαι, ανησυχώ για τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τους δικούς μου ανθρώπους και δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Αυτή τη στιγμή δεν ακούω σειρήνες. Εμείς το πρωί, μετά τη συναυλία, πήγαμε στο αεροδρόμιο και μας ενημέρωσαν ότι ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις, οπότε αναγκαστικά γυρίσαμε στο ξενοδοχείο».