Γκόγκα Λεντιάν: Ο ήρωας του Αράχθου έκανε τατουάζ στο κορμί του τα δύο παιδιά που προσπάθησε να σώσει (video)

|
THESTIVAL TEAM

Μια συγκλονιστική ιστορία αυτοθυσίας, ανθρώπινης δύναμης και συναισθηματικής μνήμης εκτυλίχθηκε στις όχθες του ποταμού Αράχθου, όπου ο Γκόγκα Λεντιάν, ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη, προσπαθώντας να σώσει δύο ανήλικα αγόρια που παρασύρθηκαν από το ρεύμα.

Διαβάστε επίσης: Το συγκλονιστικό αντίο του “ήρωα του Αράχθου” στην κηδεία του 14χρονου – “Συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε σώσω”

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές του, τα δύο παιδιά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Η πράξη του Λεντιάν όμως δεν ξεχάστηκε.

Ο ίδιος, βαθιά συντετριμμένος αλλά και αποφασισμένος να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη τους, είχε δηλώσει λίγες μέρες μετά την τραγωδία: «Θα κάνω τατουάζ τα πρόσωπά τους. Να είναι πάντα πάνω μου. Πάντα στην καρδιά μου».

Και το έκανε. Πρόσφατα, ο Γκόγκα Λεντιάν ολοκλήρωσε το τατουάζ και το μοιράστηκε στο προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

Η εικόνα του τατουάζ, που έχει ήδη συγκινήσει το διαδίκτυο, αποτυπώνει τον ίδιο με φτερά αγγέλου, να προσπαθεί να ανασύρει τα δύο παιδιά επίσης με φτερά, έχοντάς τα στην αγκαλιά του.

Δείτε το βίντεο

@lediangoga @Kns__tattooist ♬ πρωτότυπος ήχος – Ledian Goga