Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά: Σύζυγος της Μίνας Γκάγκα ο ιδιοκτήτης – “Δεν υπήρχαν εργαζόμενοι τη στιγμή της έκρηξης”

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 3 το μεσημέρι στην Κηφισιά, μετά από μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο.

Συγκεκριμένα, η έκρηξη σημειώθηκε στο εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών και ανοξείδωτων οικιακών σκευών PAL Παλαμίδης, επί της οδού Αιγιδών 9 στο Πανόραμα Κηφισιάς.

Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου είναι σύζυγος της Μίνας Γκάγκα, πνευμονολόγου και πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας.

Η κ. Γκάγκα μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή Τ- live για τα νεότερα στοιχεία γύρω από την έκρηξη, σημείωσε πως δεν υπήρχαν εργαζόμενοι μέσα στο εργοστάσιο τη στιγμή της έκρηξης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.