Επιστρέφουν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα: Δείτε βίντεο από drone με τις ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων

|
THESTIVAL TEAM

Μεγάλες καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν οι εκδρομείς του Πάσχα που επιστρέφουν από τα διόδια των Μαλγάρων προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αναφορές, η αναμονή στα διόδια πλησίασε, στην κορύφωση του μποτιλιαρίσματος μέσα στην ημέρα, τα 35 με 40 λεπτά. Η ταλαιπωρία των οδηγών συνεχίζεται όμως και μετά τα διόδια καθώς έχουν μια λωρίδα για να κινηθούν, με συνέπεια να σχηματίζονται μεγάλες ουρές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μέχρι τις 19:30 πέρασαν περίπου 17.000 οχήματα από τα διόδια των Μαλγάρων προς τη Θεσσαλονίκη ενώ έχουν βγει αντίστοιχα 11.000 οχήματα.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα προκλήθηκε και σύγκρουση τριών οχημάτων, τα οποία κινούνταν με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη. Κατά το ατύχημα δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ωστόσο ακολούθησε ένα μεγάλο μποτιλιάρισμα που δοκίμασε την υπομονή των οδηγών. Οι δυνάμεις της Τροχαίας παραμένουν στα «κόκκινα» σημεία, καθώς η επιστροφή θα συνεχιστεί μέχρι τις βραδινές ώρες.

Δείτε βίντεο από drone με την επιστροφή των εκδρομέων και την κίνηση στα διόδια Μαλγάρων από το Orange Press Agency:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.