Δώρα Τσαμπάζη για την απώλεια του Νικολαΐδη: Τα παιδιά ήταν μικρά, θα ήταν τραυματικό να βρίσκονται στην κηδεία του

|
THESTIVAL TEAM

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Τσαμπάζη, βρέθηκε καλεσμένη στο “I love Σου Κου” και μίλησε για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη πριν από 1,5 χρόνο και τον λόγο που επέλεξε να μην παρευρίσκονται τα παιδιά τους στην κηδεία του.

«Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, το μυαλό και η ψυχή έχουν τεράστιες δυνατότητες. Μπαίνεις σε ένα μηχανισμό επιβίωσης προκειμένου να ανταπεξέλθεις τον πρώτο καιρό. Συνήθως σε πάει μηχανικά ο οργανισμός σου και το ένστικτό σου για το τι να κάνεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ένστικτο της μάνας είναι πάρα πολύ μεγάλο, οπότε νιώθει πως πρέπει να προστατεύσει τα παιδιά της από όλο αυτό. Εγώ μετά την κηδεία του Αλέξανδρου, έφυγα στις Σέρρες για να πάω να βρω τα παιδιά μου. Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Έπρεπε να πάω και να τα αγκαλιάσω και να ξεκινήσω το επόμενο βήμα του πως θα τα προετοιμάσω για να τους πω πως ο πατέρας τους «έφυγε». Η ζωή με οδήγησε να σταθώ δυνατή. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τη δύναμη, αρκεί να μη χρειαστεί να την ανακαλύψουμε. Η απώλεια είναι μέσα στο παιχνίδι. Να ευχόμαστε να τη βιώσουμε με τη σωστή σειρά», ανέφερε η Δώρα Τσαμπάζη.

«Τα παιδιά ήταν 2,5 και 5,5 και ήταν πολύ άγριο αυτό με τις τηλεοπτικές κάμερες. Θεωρώ ότι θα ήταν πολύ τραυματικό για τα ίδια. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο να πενθήσω», συνέχισε η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.